Kedves Pácienseink,
az Önök egészsége kiemelkedően fontos a számunkra, ezért a társadalmi felelősségvállalásunk jegyében az aktuális korona virus járvány megfékezése érdekében rendelőnket egyelőre bizonytalan időre bezárjuk. Továbbra is elérhetőek maradunk telefonon és emailen, és természetesen honlapunkon, Facebook oldalunkon jelezzük, amint újra rendelkezésre állunk. Jó egészséget kívánunk és ezúton is kérjük Önöket, vegyék komolyan a helyzetet, maradjanak otthon, vigyázzanak Magukra és szeretteikre! Együtt, egymást segítve és erősítve kell kilábalnunk ebből a krízisből!

Baráti üdvözlettel,
Dr. Poti & Csapata


Válasszon minket,
- ha fogászati kezelésével kapcsolatban magasak az igényei,
- ha fontos Önnek az egészsége és a szép mosoly,
- ha egy jobb életminőségre vágyik!

Az Expertdent fogászaton komplex szájsebészeti és esztétikai ellátást biztosítunk barátságos árak mellett.

Cégünk vezető a digitálisan tervezett implantáció és csontfelépítés terén

Az Expertdent a legjobb minőségű fogászati implantátumokat és csontfelépítést kínálja Önnek, igény esetén akár a legkorszerűbb digitálisan tervezett navigációs eljárással is.  A kezelési folyamat minden lépése egyetlen helyszínen zajlik, legyen szó akár szájsebészeti beavatkozásról, akár egyszerű vagy precíziós esztétikai ellátásról. Az Expertdent a kezelések kapcsán a legfontosabbnak a a személyre szabott tanácsadást és a minőségi betegellátást tartja. Arra törekszünk, hogy egy-egy kezelést követően ügyfeleink minden tekintetben elégedetten távozzanak praxisunkból. 

tökéletes eredmény érdekében a helyszínen elérhetőek:

  • Digitális Volumentomográfia és számítógéppel tervezett implantátum beültetés (a biztos és precíz eredményért)

  • Navigált Implantáció (Szájsebészünk, Dr. Póti Sándor, minden lépésnél gondosan ügyel a tervezés és az implantáció részleteire. A pozíció meghatározása 100%-osan pontos. A beavatkozást egy jelzőrendszer is segíti, amellyel elkerülhetőek a sebészeti komplikációk.)


Páciensként a következő előnyökből profitálhat:

  • Az alkalmazott digitális technológiával  elkerülheti a hagyományos eljárásokkal járó kellemetlenségek 60%-át, ráadásul ezzel a módszerrel jobb eredmény érhető el rövidebb idő alatt.

  • Rögzített, fix  fogpótlás akár néhány órával az implantátum beültetése után 
    (A kezelés menete és annak alkalmai az állkapocs állapotától, valamint a pótolni szükséges fogak mennyiségétől függően változhatnak.)

  • Az implantáció és a csontfelépítés terén szerzett kimagaslóan magas szintű tapasztalat.

  • Gyors kezelési idő, rövid várakozási idő. Kezelése gyorsan elkezdődhet – hogy újra mosolyoghasson.

  • Kezeléseink altatásban teljes mértékben félelem- és fájdalommentesek.

Keressen fel minket! Megéri!


Pácienseink véleményei

A Facebook értékelések = ajánlások. Egyre több páciens keres megfelelő fogorvost az interneten és megfogadja azon emberek tanácsát, akik már jó tapasztalatokkal rendelkeznek ezen a téren. Mások véleménye és személyes tapasztalata az Ön legjobb útmutatója és tanácsadója.

Ready to smile?